Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica

Hasiči – to je naozajstná zábava pre všetkých správnych chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu zábavu na dlhé hodiny, od policajných a hasičských zborov po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich skladanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností, ktoré podnecujú predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako aj rôznorodosť detských hier, tak aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 6 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 6 – 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 919

LEGO City – Hasičská stanica

Staňte sa hrdinom a zachráňte stánok s hotdogmi skôr, než ľahne popolom. Máte k dispozícii hasičské auto s plošinou, vrtuľník, náčelníkove auto a psa. Dokážete to? K požiaru došlo počas poludnia, tak nechajte obed bokom, zíďte po tyči v hasičskej zbrojnici a hurá do akcie. Ach nie, stánok s občerstvením je celý v plameňoch. Rýchlo pripravte hadicu a zachráňte, čo sa dá.

Obsah balenia:
6 minifigúrok – 4 hasiči, 1 hasička, 1 majiteľ stánku, pes, požiarna stanica s 2 garážami, hasičská zbrojnica (celkom 9 rôznych stavebných kombinácií), baterka, vysielačka, hasiaci prístroj, sekera, píla, kávovar, hrnček, kosti, kuracie stehno, 2 klobásy.

 
Kód:  LO1103
Produktové číslo:  5702015591898
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06