Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Batman Movie 70902 Catwoman ™ a naháňačka na Catcycle

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Batman Movie 70902 Catwoman ™ a naháňačka na Catcycle

S príchodom filmu Batman Movie prichádza LEGO s novou radou svojich stavebníc, ktoré budú pripomínať postavy a scény z tohto filmu. Objavte svet všetkých týchto superhrdinov s LEGO Batman Movie! Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 7 do 14 rokov a okrem toho, že poskytuje nekonečný zdroj zábavy, napomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Motív filmu Batman Movie
  • Úžasný svet superhrdinov
  • Umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný príbeh
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 139

LEGO Batman Movie 70902 - Catwoman a naháňačka na Catcycle

V Gotham City je stále veľa rušno! Teraz napríklad Catwoman práve vylúpil klenotníctvo a chystá sa utiecť na svoje extra rýchle motorke Catcycle. Kto iný ako Batgirl, tentoraz sprevádzaná Robinom, ju môže zastaviť? Pomôžete im? Dávajte si však pozor na nebezpečný bič Catwoman a na padajúce lampu, ktorú zrazila pri zbesilé jazde na motorke. Zaútočte s Batarang a zo strechy obchodu zoskočte s Robinom priamo na motorku Catcycle. Dopadnite túto lupičku a vráťte ukradnuté klenoty späť majiteľovi.

Obsah balenia:
tri minifigúrky - Catwoman, Batgirl a Robin
motorka Catwoman Catcycle - sedadlo pre minifigúrku, maľovaná palubná doska, veľké kolesá s gumovými pneumatikami, súčiastky motora a priesvitné reflektory
postavitelný časť ulice - klenotníctvo s oknom a otváracími dverami, obe s priesvitnými súčiastkami, ktoré vyzerajú ako sklenené, ceduľa obchodu na streche a navyše dva priesvitné diamanty, pouličné lampa so sklápacou funkciou a popolnice
bič Catwoman
dva žlté Batarang
kapucne Batgirl a Robina

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Poznáte z

Poznáte z Batman

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO1523
Produktové číslo:  5702015870481
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02