Obnoviť stránku

LEGO Boost 17101

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Boost 17101

Ste milovníci lega, ale len kocky vám nestačí? Máte radi programovanie? Potom je tu pre vás Lego Boost, stavebnice, ktorá je obohatená o interaktívne a motorizované súčiastky. Deti zvládnu naprogramovať Lego Boost presne podľa svojich predstáv. Robot, mačka, gitara, pásové vozidlo a stroj, ktorý vyrába mini modely - päť modelov v jednej krabici pre maximálnu zábavu detí, oteckov aj mamičiek. Stačí len Lego Boost rozbaliť, zostaviť vybraný model, nainštalovať aplikáciu na váš tablet a nekonečná zábava môže začať. Aplikácia je na stiahnutie zadarmo.

Kľúčové vlastnosti Lega Boost

  • Lego Boost je stavebnica s interaktívnymi a motorizovanými súčiastkami
  • Päť modelov v jednom - robot, mačka, gitara, pásové vozidlo a stroj na mini modely
  • Robot hovorí česky
  • Funguje pomocou aplikácie na tablet
  • Aplikácia na stiahnutie zadarmo a kontrola kompatibility s vaším zariadením na webe Lega
  • Tablet nie je súčasťou balenia
  • Poteší všetky generácie milovníkov kociek Lego
  • Obsahuje 847 dielikov
  • Vhodné pre deti od 7 rokov

Päť modelov v legu Boost

Čo všetko si môžete z Lega Boost zostaviť? Predovšetkým Vernieho, vášho osobného robotického kamaráta, ktorého naprogramujete a on bude reagovať na výrazy tváre. Vie sa tiež pohybovať do všetkých strán, rozpoznať farby, uchopiť predmety či vrhať šípky z vystreľovací na svojom ramene. Prestavením Vernieho vznikne treba kocúr, ktorý pradie, hrá na harmoniku, miluje rybie kosti a je úžasne roztomilý. Máte radi muziku? Postavte si plne funkčné interaktívne gitaru. Naprogramujte senzor a pomocou páky meňte noty podľa svojej nálady. Pásové vozidlo sa plne riadi vašimi pokynmi, pohybuje sa a plnia vaše úlohy. Stroj AutoBuilder vie postaviť ďalšie stroje, stačí ho len naprogramovať. On vám potom postaví napríklad Minirobot alebo niečo iné podľa vášho želania. S Legom Boost sa rozhodne nudiť nebudete.

Obsah balenia:
840 Lego dielikov pre zostavenie piatich modelov
Lego Move Hub - interaktívne motor a senzor farebné vzdialenosti
Nízkoenergetické pripojenia cez Bluetooth (BLE)
Dva zakódované motory
aktivačné tlačidlo
Vnútorné senzor náklonu a svetlo
Balenie neobsahuje tablet

Kód:  XXLO17101
Produktové číslo:  5702016000078
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18