Obnoviť stránku

LEGO Batman Movie 70923 Batmanov raketoplán

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Batman Movie 70923 Batmanov raketoplán

S príchodom filmu Batman Movie prichádza LEGO s novým radom svojich stavebníc, ktoré budú pripomínať postavy a scény z tohto filmu. Objavte svet všetkých týchto superhrdinov s LEGO Batman Movie! Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 8 do 14 rokov a okrem toho, že poskytuje nekonečný zdroj zábavy, pomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

Kľúčové vlastnosti LEGO Batman Movie 70923 Batmanov raketoplán

  • Vhodné pre deti od 8 do 14 rokov
  • Motív filmu Batman Movie
  • Úžasný svet superhrdinov
  • LEGO Batman Movie Batmanov raketoplán umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný príbeh
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov – 643

LEGO Batman Movie – Batmanov raketoplán

Spustite vesmírnu misiu z Bat-jaskyne! V nej nájdete všetko potrebné pre bezproblémový štart raketoplánu. Na misiu sa spoločne s Batmanom vydá aj Dick Grayson, dávajte ale pozor na Catwoman! Rampa pre raketoplán je pripravená, môžete vyraziť na dobrodružnú cestu. Vezmite batarang, naskočte do kokpitu raketoplánu a vzlietnite na obežnú dráhu. Ktorý kostým si dnes vyberiete? Bat-oblek Reggae Mana, Kozmický Bat-oblek alebo Bat-oblek pyroman? Voľba záleží len od vás! Odpojte mohutné štartovacie trysky, dobrodružstvo začína. Pristaňte na Mesiaci a vydajte sa na prieskum v Mesačnej Bat-bugine. 

Obsah balenia:
6 minifigúrok: Batman, Dick Grayson, Catwoman, Bat-oblek Reggae Man, Kozmický Bat-oblek a Bat-oblek pyroman
Batmanov raketoplán, Mesačná Bat-bugina, Bat-jaskyňa a Bat-kajak
Batmanov raketoplán má odpojiteľné štartovacie trysky, otvárací kokpit pre minifigúrku, 2 vystreľovače na každom krídle a otvárací úložný priestor v zadnej časti s Mesačnou Bat-buginou s nastaviteľnou anténou a sedadlom pre minifigúrku
Bat-jaskyňa obsahuje rampu pre Batmanov raketoplán, Bat-kajak s otočným stojanom, posuvný vešiak s prestrojenými minifigúrkami – Bat-oblek Reggae Man, Kozmický Bat-oblek a Bat-oblek pyroman – počítačovú klávesnicu a obrazovku a stojan na zbrane s 2 batarangmi, 3 šípmi a vystreľovacím hákom
zbrane: Batmanov vystreľovací hák a bič Catwoman

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Poznáte z

Poznáte z Batman

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO70923
Produktové číslo:  5702016093049
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03