Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Batman Movie 70919 Výročná oslava Ligy spravodlivých

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Batman Movie 70919 Výročná oslava Ligy spravodlivých

S príchodom filmu Batman Movie prichádza LEGO s novým radom svojich stavebníc, ktoré budú pripomínať postavy a scény z tohto filmu. Objavte svet všetkých týchto superhrdinov s LEGO Batman Movie! Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 7 do 14 rokov a okrem toho, že poskytuje nekonečný zdroj zábavy, napomáha rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

Kľúčové vlastnosti LEGO Batman Movie 70919 Výročná oslava Ligy spravodlivých

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Motív filmu Batman Movie
  • Úžasný svet superhrdinov
  • LEGO Batman Movie Výročná oslava Ligy spravodlivých umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný príbeh
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 267

LEGO Batman Movie - Výročné oslava Ligy spravodlivých

Liga spravodlivých organizuje ohromnú párty a vy na nej nesmiete chýbať! Prehrajte si túto skvelú scénu z filmu Batman Movie alebo si ju upravte podľa svojej fantázie. Wonder Dog sa už pripravuje za mixážnym pultom, aby pustil tú správnu muziku. Predveďte spolu so Supermanom originálne tanečné kroky na otočnom parkete. Lietajte po miestnosti s Hawkgirl a tancujte až do roztrhania tela s El Doradom a Green Arrowom. Párty nikdy nekončí!

Obsah balenia:
4 minifigúrky: Superman, Hawkgirl, El Dorado a Green Arrow a navyše figúrka Wonder Doga
otáčací parket pre minifigúrku, mixážny pult s kreslom, 2 gramofóny vrátane polohovateľných ihiel, transparent s nápisom „57th Annual Justice League Anniversary Party", vlajočky a veľa farebných priesvitných disko a ozdobných prvkov
doplnky: luk a tulec Green Arrowa, plášť Wonder Doga

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Batman

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO70919
Produktové číslo:  5702016093018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11