Obnoviť stránku

LEGO Architecture 21043 San Francisco

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Architecture 21043 San Francisco

Postavte si nezameniteľné symboly amerického San Francisca so všetkými krásnymi detailmi. LEGO Architecture oslavuje minulosť, prítomnosť i budúcnosť architektúry. Hlavnou ambíciou tejto série je inšpirovať k tvorivosti všetky vekové kategórie vďaka architektúre, strojárstvu a stavebníctvu z celého sveta. Ktorú celosvetovo známu budovu či stavbu by ste si radi postavili? Stavebnice Lego Architecture sú pre svoju náročnosť vhodné pre deti od 12 rokov, ale iste nájdu svojich fanúšikov aj medzi dospelými. Zažite ten úžasný pocit, keď vám pod rukami vyrastá architektonický skvost.

Kľúčové vlastnosti LEGO Architecture San Francisco

  • Stavebnica určená pre deti od 12 rokov
  • Úžasné stavebnice slávnych stavieb a budov sveta
  • Dokonalé detailné spracovanie
  • Podporuje pozornosť a trpezlivosť pri práci
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Zábava pre väčšie deti a ich rodičov
  • Počet dielikov LEGO Architecture San Francisco je 565

LEGO Architecture – San Francisco

Najznámejšie miesta San Francisca, ako sú farebné viktoriánske domčeky „painted ladies“, mrakodrapy 555 California Street, Transamerica Pyramid, Salesforce Tower, veža Coit Tower, most Golden Gate či ostrov Alcatraz, vypracovalo Lego v tých najpresnejších detailoch. Veľkú pozornosť venovali tvorcovia reálnym farbám a správnej mierke všetkých pamätihodností. Nechýba ani na modro sfarbená podložka zobrazujúca morskú úžinu, ktorá vierohodne dokresľuje neopakovateľnú atmosféru San Francisca. Súčasťou je tiež ozdobná ceduľka s názvom mesta.

Obsah balenia:
Farebné viktoriánske domčeky „painted ladies“, mrakodrap 555 California Street, Transamerica Pyramid a Salesforce Tower, veža Coit Tower, most Golden Gate a pevnosť Alcatraz
Podložka s modrými dielikmi predstavujúce úžinu pod mostom Golden Gate
Brožúrka s informáciami o dizajnérovi, architektúre a histórii každej budovy a tiež historické informácie o San Franciscu a o jeho architektonickom dedičstve (iba v angličtine, preklady do ďalších jazykov si možno stiahnuť na LEGO.com/architecture)
Základná doska s ozdobnou ceduľkou s názvom mesta

Rozmery:
16 × 28 × 7 cm

     

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Detailné informácie

Určenie Pre dospelých
Počet dielikov 565 ks
Rad LEGO® Architecture
Téma Stavby, Domy
Rok uvedenia 2018
Kód:  LO21043
Produktové číslo:  5702016368307
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14