Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO 45300 Education WeDo 2.0 Core Set

Všetkých malých prieskumníkov od 7 rokov určite poteší stavebnica LEGO Education WeDo 2.0 Core Set. Od ostatných svojho druhu sa výrazne líši, čo jej značne pridáva na atraktivite. Nejde o „obyčajnú“ LEGO stavebnicu, táto ukrýva niečo navyše. Tým „niečím“ je praktické riešenie STEM založené na najnovších vedeckých normách slúžiacich k rozvoju zvedavosti a vedeckých zručností študentov. To v sebe kombinuje kocky LEGO, výukový softvér a projekty, do ktorých sa môžu deti zapojiť. Respektíve si zostavia vlastného LEGO robota a toho sa následne učia programovať. Cieľom je podnietiť študentov k objavovaniu a prebudiť v nich túžbu po skúmaní. Stavebnica LEGO Education WeDo 2.0 Core Set to robí pútavým a zábavným spôsobom a stáva sa tak ideálnou výučbovou pomôckou. Súprava je určená pre 2 študentov, čo navyše učí deti umeniu spolupracovať a zhodnúť sa.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Education WeDo 2.0 Core Set

  • Vhodné pre deti od 7 rokov, pre 2 študentov
  • Obľúbená stavebnica LEGO – 280 dielikov
  • Dômyselný výukový softvér
  • Praktické riešenie STEM
  • Projekty nútiace študentov skúmať a objavovať

V balení sa nachádza:

  • Plastový triediaci zásobník
  • 280 stavebných prvkov systému LEGO
  • WeDo 2.0 Smarthub – elektronická systémová stavebná tehla, ktorá je súčasťou LEGO Power Functions (LPF) 2.0, novej technologickej platformy pre vzdelávanie s pomocou LEGO. Má bezdrôtovú technológiu Bluetooth pre bezdrôtové pripojenie k riadiacemu softvéru/aplikácii. Je napájaný zo zdroja batérie (2 batérie AA alebo nabíjacia batéria). Má dva I/O porty na pripojenie externých motorov, senzorov alebo akéhokoľvek nového komponentu, ktorý patrí do systému LPF 2.0. Má vstavaný RGB svetelný povrch, ktorý dokáže zobraziť až 10 rôznych farieb, ktoré sú riadené softvérom/aplikáciou.
  • Stredný motor – môže byť naprogramovaný v smere aj proti smeru hodinových ručičiek a pohybovať sa tak pri rôznych úrovniach výkonu. Možno k nemu pripojiť akékoľvek LEGO kocky.
  • Snímač pohybu – deteguje objekty v rozsahu 15 centimetrov v závislosti od konštrukcie objektu. Môže byť použitý aj ako detektor rozsahu a môže zistiť, či je objekt blízko alebo ďaleko (až 15 cm).
  • Snímač naklonenia – hlási smer náklonu v 6 rôznych polohách.
  • Samolepiaci štítok na označovanie oddeľovacích a odkladacích priehradiek

Parametre a špecifikácia

LEGO

Počet dielikov 280 ks
Rad LEGO® Education
Rok uvedenia 2018

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  LO45300
Produktové číslo:  673419251310
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02