Obnoviť stránku

Le Toy Van Piráti

Príslušenstvo k tovaru

Le Toy Van Piráti

Ručne maľované, detailne spracované drevené figúrky zaujmú na prvý pohľad deti i dospelých. Spoločnosť Le Toy si zakladá na prémiovej kvalite svojich výrobkov, a nie je to ináč ani pri kolekcii Le Toy Van Piráti, ktorá obsahuje tri figúrky ručne maľovaných postavičiek pirátov. Figúrky majú množstvo detailne spracovaných doplnkov a sú oblečené do kvalitných, na mieru vybratých látok pre každú postavičku osobitne. Kvalitu hračiek zaisťuje starostlivý výber prírodných materiálov a výnimočné spracovanie s dôrazom na tie najmenšie detaily. Kolekcia figúrok Le Toy Van Piráti tak skvele poslúži aj ako skvost do zbierky.

Kľúčové vlastnosti Figúrky Le Toy Van Piráti

  • Ručne maľované zberateľské figúrky
  • Vyrobené z kvalitného dreveného materiálu a na mieru vybratých látok
  • Príjemné a usmievavé postavičky Le Toy Van Piráti vyčarujú úsmev vašich ratolestí
  • Ohybné, dobre nastaviteľné stojace figúrky
  • Kolekcia obsahuje piráta Sammyho, Jakuba – bukanierskeho chlapca a Kapitána Drevenú nohu
  • Výška figúrok je približne 11 cm
  • Vhodné od troch rokov

Na krídlach detskej fantázie

Spoločnosť Le Toy Van už viac ako 150 rokov navrhuje a tvorí inovatívne hračky, ktoré podporujú plnohodnotný rozvoj detí a povzbudzujú ich fantáziu. Hračky sa vyrábajú iba z tých najkvalitnejších materiálov priamo vo Veľkej Británii. Všetky hračky navyše spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné normy ICTI, ISO 9001, EN-71 a ASTM. Hra s figúrkami Le Toy Van Piráti je tak pre vášho anjelika nielen zábavná, ale aj bezpečná.

Kód:  HRAif9529
Produktové číslo:  5060023419093

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18