Obnoviť stránku

Lamaze - Pradúci leopard

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamaze - Pradúci leopard

Roztomilý leopard Lamaze nabáda dieťa k hre a skúmaniu hneď niekoľkými pútavými prvkami. Jasné farby, kontrastné vzory a veľké očká stimulujú detský zrak. Šuštiace labky a guľôčka v telíčku po zatrasení vytvárajú pradúci zvuk, ktorý dieťa okamžite zaujme. Leopard drží krúžok, na ktorom je navlečený trojuholník a hviezdička. Ich skúmanie potom u dieťaťa podnecuje rozvoj jemnej motoriky. Táto krásna hračka bude výborným spoločníkom deťom už od narodenia.

Vďaka novému Lamaze klipu hračku pripevníte na detskú postieľku, či striešku kočíka rovnako ľahko ako napríklad na nákupný vozík, alebo k prenosnej autosedačke. Pri hračkách Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst, nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na kategóriu, pre ktorú sú určené, podľa najprísnejších noriem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ Závesná hračka

Motív

Motív Zvieratká
Farba Viacfarebná

Vlastnosti

Prichytenie Krúžok
Materiál Plast
Kód:  QBM056
Produktové číslo:  796714275635

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12