Obnoviť stránku

Lamaze - Tukan Tom

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamaze - Tukan Tom

Zábavný Tukan Tom bude skvelým parťákom pre deti od narodenia. Nabáda dieťa ku hre a skúmaniu hneď niekoľkými pútavými prvkami. V zobáku má ukrytý klaksón, ktorý po stlačení zapíska. Jeho krídla sú vyrobené zo šušťavého materiálu, chvost je potom vyvedený z farebných strapcov. Kontrastné vzory a pestré farby stimulujú detský zrak. Na tukanovi nájdete aj krúžok na hryzenie, na ktorom sú pripevnené tri tvary. Tie dieťa motivujú k zdokonaľovaniu jemnej motoriky.

Vďaka novému Lamaze klipu hračku pripevníte na detskú postieľku, či striešku kočiara rovnako ľahko ako napríklad na nákupný vozík alebo k prenosnej autosedačke. U hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na kategóriu pre ktorú sú určené, podľa najprísnejších noriem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov

Vlastnosti

Materiál Plast
Kód:  QBM057
Produktové číslo:  796714275642

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11