Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lamaze - Svetluška Freddie

5,0 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
15,90 €

Lamaze - Svetluška Freddie

Nádherné hryzátko svetluška má mäkké zamatové telíčko, ktoré po zatrasení zacinká.Trepotajúce sa krídielka vydávajú príjemný šuštiaci zvuk.To všetko spolu s pískátkom stimuluje sluchové orgány. Použitie rôznych pestrofarebných materiálov a kontrastných čiernobielych vzorov pomáha rozvíjať hmat aj zrak. Charakteristický tvar očí svetlušky upútava detskú pozornosť a podporuje rozvoj koncentrácie.Veľa zábavy obstará zrkadielko na hru, priviazané hryzátko v tvare lienky, alebo zamotané tykadlá na žuvanie.
Vďaka novému Lamaze klipu hračku pripevníte na detskú postieľku, či striešku kočiara rovnako ľahko ako napríklad na nákupný vozík alebo k prenosnej autosedačke. Pri hračkách Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na kategóriu pre ktorú sú určené, podľa najprísnejších noriem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN. 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ Závesná hračka

Motív

Motív Zvieratká

Vlastnosti

Prichytenie klipsňa
Výbava Hryzadlo, Zrkadielko
Efekty Kontrastné, Šuštiace
Kód:  QBM005b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  796714270241

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13