Obnoviť stránku

Ľadové kráľovstvo - Nechtové štúdio

Príslušenstvo k tovaru

Ľadové kráľovstvo - Nechtové štúdio

Určená je všetkým malým parádniciam, ktoré túžia po tom vyzerať ako pôvabná princezná Elza. Vďaka unikátnej kolekcii blyštivých doplnkov ladených do striebristo-bielej zimnej farby sa jej to podarí v rekordnom čase ako mávnutím čarovného prútika. Nechajte jej nech je ľadovo krásna ako jej obľúbenkyne. Nalakujte jej nechty trblietavým lakom a dozdobte samolepkami či špeciálnym tetovaním. Tie odvážnejšie môžu skúsiť nalepiť žiarivé umelé nechty. Pri skrášľovacej manikúre môžete využiť tiež priložený pilníček a oddeľovač nechtov, vďaka ktorému ani jedna kvapôčka laku nepríde nazmar.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozvoj kreativity
  • Podpora predstavivosti
  • Moderný dizajn
  • Príjemný vzhľad
  • Zdravotne nezávadný materiál

Trblietavá zábava na dlhé hodiny

Populárny americký animovaný film, na motívy slávnej rozprávky od Hansa Christiana Andersena Snehová kráľovná, si teraz môžete zhmotniť v podobe špeciálnej kreatívnej súpravy. Svojimi farbami, tvarmi a zmyslom pre detail navráti milovníkov obľúbenej snímky späť na miesto činu a umožní im znovu prežiť príhody obľúbených hrdinov s novou intenzitou.

Spomínate na obľúbených hrdinov jednej z najobľúbenejších znovuobjavených rozprávok súčasnosti? Pripomeňte si dobrodružstvo odvážnej a veselej princeznej Anny, jej verného druha Kristoff, ochočeného soba Svena a oživeného snehuliaka Olafa. Pomôžte oslobodiť Anninu sestru Elzu, ktorá omylom zakliala kráľovstvo do večnej zimy. Patrí vaša maličká medzi fanúšikov tohto grandiózneho snímku? Ak áno, podporte ju v jej vášni a prekvapte ju originálnym darčekom, ktorý určite vyčarí na perách ohromný úprimný úsmev. Pomôžte jej byť ako Elza ...

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)
Kód:  HRAa5187a
Produktové číslo:  ASRT8001444159905

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17