Obnoviť stránku

Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Anna

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Anna

Nebojácna a večne optimistická Anna sa vydáva na ľadovú výpravu v sprievode drsného horala Kristoffa a jeho verného soba Svena s cieľom nájsť svoju sestru Elsu, ktorej ľadové kúzla uväznili kráľovstvo Arendelle do večnej zimy. Na svojej púti sa Anna a Kristoff stretávajú s podmienkami, ktoré si nezadajú s najvyššími veľhorami sveta, mýtickými trollmi a humorným snehuliakom Olafom. Dokáže si Anna poradiť v Ľadovom kráľovstve a nájsť svoju sestru včas?
Set Princezná Anna predstavuje nádherne spracovanú bábiku z obľúbenej Disney rozprávky Ľadové kráľovstvo, ktorú si vaša malá princezná hneď zamiluje a užije si s ňou hodiny výbornej zábavy. Oblečená je do svojich klasických filmových šiat a prekrásnych nazúvacích topánok.
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Druh

Druh Bábiky
Kód:  HRAa6269b
Produktové číslo:  ASRT5010994945206

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02