Obnoviť stránku

Frozen mini bábika – Hracia súprava Elsa a Ľadový obchod

4,8 4 hodnotení

Frozen mini bábika – Hracia súprava Elsa a Ľadový obchod

Nebojácna a večne optimistická Anna sa vydáva na ľadovú výpravu v sprievode drsného horala Kristoffa a jeho verného soba Svena s cieľom nájsť svoju sestru Elsu, ktorej ľadové kúzla uväznili kráľovstvo Arendelle do večnej zimy. Na svojej púti sa Anna a Kristoff ocitajú v rôznych situáciach, ako v najvyšších veľhorách sveta, stretávajú mýtických trollov a humorného snehuliaka Olafa. Dokáže si Anna poradiť v Ľadovom kráľovstve a nájsť svoju sestru včas?
Herná súprava Arendelle Treat Shoppe obsahuje nádherne spracovanú malú bábiku Elsu z obľúbenej Disney rozprávky Ľadové kráľovstvo. Elsa je oblečená vo svojich štýlových korunovačných šatách – sukňa, závoj, top, pelerína a má rôzne vlasové doplnky. V súprave nájdete všetko potrebné na ľadovú párty – hrací prístroj na zmrzlinové kornútky a otváracia chladničku, kde je uložená torta. S touto hračkou si vaša malá princezná užije hodiny výbornej zábavy.
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)
Kód:  HRAa6571a
Produktové číslo:  ASRT5010994945268

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04