Obnoviť stránku

Ľadové kráľovstvo - Elsa v zimných šatách

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ľadové kráľovstvo - Elsa v zimných šatách

Princezná Elsa je oblečená v prekrásnych šatách podľa filmovej predlohy populárnej rozprávky Ľadové kráľovstvo. Táto bábika naplní romantické predstavy všetkých dievčatiek už od 3 rokov. Uvidíte, že si s ňou budú šťastne hrať celé hodiny. Práve ste našli skvelý tip na darček pre dcéru alebo vnučku.

Je pôvabná!

  • Vysoká 36 cm
  • V krásne zdobených zimných šatách
  • Určená k hre na Ľadové kráľovstvo

Hráme sa a rozprávame rozprávku

Ľadové kúzla Princeznej Elsy uväznili kráľovstvo Arendelle do večnej zimy. Nebojácna a stále veselá Anna sa vydáva na veľkolepú výpravu v sprievode drsného horala Kristoffa a jeho verného soba Svena, aby našla svoju sestru. Na ceste sa Anna a Kristoff stretávajú s drsnými podmienkami veľhôr, mýtickými trollmi a humorným snehuliakom Olafom. Napriek drsným živlom sa pokúšajú dosiahnuť svoj cieľ skôr, než bude úplne neskoro. Vďaka štýlovej bábike Else sa dievčatá od 3 rokov môžu do tohto dobrodružstva zapojiť.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Druh

Druh Bábiky
Kód:  HRAa5639a
Produktové číslo:  678352795136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02