Obnoviť stránku

Ľadové kráľovstvo - Chodiaci a hovoriaci Olaf

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Ľadové kráľovstvo - Chodiaci a hovoriaci Olaf

Snehuliak Olaf je známy ako kamarát princeznej Elsy a Anny z rozprávky Ľadové kráľovstvo. A teraz prichádza ako skvelá plyšová hračka pre deti od 3 rokov. Leskne sa a žiari ako sneh. Celé telo vrátane nosa je na gume, takže ak povie niečo nepekného, môžete ho za nos zaťahať a trochu poštekliť. So snehuliakom Olafom si každý užije veľa zábavy v štýle Ľadového kráľovstva.

Je neodolateľný!

  • Hovorí, svieti a dokonca aj chodí
  • Vysoký 32 cm, hebký a príjemný
  • Pre deti od 3 rokov
  • Určený k hre na Ľadové kráľovstvo

Zábava s hovoriacim kamarátom Olafom z rozprávky Ľadové kráľovstvo

Ako to bolo? Nebojácna a stále veselá Anna sa vydala na veľkolepú výpravu v sprievode drsného horala Kristoffa a jeho verného soba Svena, aby našla svoju sestru Elsu, ktorej ľadové kúzla uväznili kráľovstvo Arendelle do večnej zimy. Na ceste sa Anna a Kristoff stretávajú s drsnými podmienkami veľhôr, mýtickými trollmi a humorným snehuliakom Olafom. Napriek drsným živlom sa pokúšajú dosiahnuť svoj cieľ skôr ako bude neskoro. Vďaka štýlovému Olafovi sa môžu deti od 3 rokov do tohto dobrodružstva zapojiť.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AAA
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Druh

Druh Plyšáci
Kód:  HRAa5644
Produktové číslo:  886144129735

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11