Obnoviť stránku

Ľadové kráľovstvo – bábiky

Milujú vaši najmenší rozprávku Ľadové kráľovstvo (Frozen)? Bábiky a plyšové hračky z tohto filmu im určite vykúzlia úsmev na tvári. Dievčatá aj chlapci si medzi nimi nájdu svojich favoritov. Bábiky Elsa a Anna patria medzi najobľúbenejšie, ale Frozen hračky obsahujú aj rozkošné plyšáky. Pozrite sa na našu širokú ponuku obľúbených postáv. 

Pokračovať
Spresniť parametre
24 položiek

Ľadové kráľovstvo – bábiky

Rozprávkové Frozen bábiky pre fanúšikov Ľadového kráľovstva

Pre deti, ktoré milujú rozprávku Ľadové kráľovstvo, sú bábiky Elsa a Anna ideálnym darčekom. Tieto Frozen bábiky nie sú len obyčajnými hračkami, ale vernými spoločníčkami dobrodružstiev. Snehuliak Olaf a sob Sven sú tiež neoddeliteľnou súčasťou tejto rozprávkovej zbierky.

Objavte interaktívne bábiky Frozen a ďalšie hračky a doplnky

Bábiky Elsa a Anna sú nielen krásne, ale aj interaktívne. Bábika Elsa dokáže vydávať zvuky a hovoriť, čím oživuje príbeh vo fantázii detí. K dispozícii sú tiež figúrky a česacie hlavy. A pre tých najväčších fanúšikov? Ponuka sa rozširuje aj o školské potreby a puzzle s motívom Frozen.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03