Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Ľadové kráľovstvo - Anna v zimných šatách

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ľadové kráľovstvo - Anna v zimných šatách

Princezná Anna je oblečená v prekrásnych šatách podľa filmovej predlohy populárnej rozprávky Ľadové kráľovstvo. Táto bábika naplní romantické predstavy všetkých dievčat už od 3 rokov. Uvidíte, že sa s ňou budú šťastne hrať celé hodiny. Práve ste našli skvelý tip na darček pre dcéru alebo vnučku.

Je pôvabná!

  • Vysoká 36 cm
  • V snovo zdobených zimných šatách
  • Určená na hru na Ľadové kráľovstvo

Hráme sa a rozprávame rozprávku

Nebojácna a stále veselá Anna sa vydáva na veľkolepú výpravu v sprievode drsného horala Kristoffa a jeho verného soba Svena, aby našla svoju sestru Elsu, ktorú ľadové kúzla uväznili v kráľovstve Arendelle do večnej zimy. Na svojej ceste sa Anna a Kristoff stretávajú s drsnými podmienkami veľhôr, mýtickými trollmi a humorným snehuliakom Olafom. Napriek drsným živlom sa pokúšajú dosiahnuť svoj cieľ skôr, než bude úplne neskoro. Vďaka štýlovej bábike Anne sa dievčatá od 3 rokov môžu do tohto dobrodružstva zapojiť.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Druh

Druh Bábiky
Kód:  HRAa5639b
Produktové číslo:  ASRT4893984913833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12