Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

L.O.L. Surprise Lils

4,7 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 7,39 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 7,02 €/ks

L.O.L. Surprise Lils

L.O.L. Surprise Lils je špeciálne balenie, ktoré v sebe skrýva 5 vrstiev prekvapení. Obsahuje samolepku s tajnou správou, zberateľskú samolepku, dva doplnky a buď Lil sestričku, bračeka alebo zvieratko, ktoré môžete pridať do svojej hravej kolekcie a kombinovať s ostatnými doplnkami. Hlavná hračka sa navyše skrýva pod špeciálnou vrstvou, z ktorej ju oslobodíte pridaním vody. V balení L.O.L. Surprise Lils nájdete aj cross-sell plagát. Hračky sú vhodné pre deti od 3 rokov a sú zdraviu neškodné.

Kľúčové vlastnosti L.O.L. Surprise Lils

  • Balenie L.O.L. Surprise Lils obsahuje 5 rôznych hračiek, vrátane doplnkov a tajnej figúrky
  • Až do poslednej chvíle bude prekvapením, či objavíte Lil bračeka, sestričku alebo zvieratko
  • Figúrka sa skrýva pod vodným prekvapením

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif11526
Produktové číslo:  0035051556244

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17