Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kvído Pohádkové divadlo – Život na farmě

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kvído Pohádkové divadlo – Život na farmě

Čo takto zahrať si naozajstné divadlo? S rodinnou hrou Kvído Pohádkové divadlo žiadny problém! Poďte sa ponoriť do života farmára a do jeho každodenných starostí i radostí. Úlohou hry je vytvoriť zaujímavý príbeh zo života na farme. O čom môžete rozprávať? Záleží len na vašej fantázii. Môžete vytvoriť príbeh napríklad o stratenom kohútikovi, o ťažkej práci s traktorom na poli alebo o veselej kravičke pasúcej sa na lúke. Fantázii sa skutočne medze nekladú. Hra Pohádkové divadlo u detí skvele rozvíja slovnú zásobu a komunikáciu, kreatívne myslenie, priestorovú orientáciu a tiež vzájomnú spoluprácu s ostatnými hráčmi. Divadlo obsahuje kulisy, rekvizity a hracie kocky.

Kľúčové vlastnosti hry Kvído Pohádkové divadlo – Život na farmě

  • Naozajstné divadlo pre deti Kvído Farma
  • Netradičná interaktívna hra
  • Hra obsahuje celkovo 22 postáv a rekvizít
  • Drevená základňa z 2 častí
  • Pozadie divadla je obojstranné
  • 4 herné kocky
  • Pohádkové divadlo obsahuje aj pravidlá hry
  • Pre 1 – 4 hráčov
  • Divadlo je určené pre deti od 3 rokov

Ako hrať?

Hráči postavia podľa vlastnej fantázie divadlo s kulisami a niekoľkými doplňujúcimi rekvizitami. Hru začína najmladší hráč, ktorý hodí tromi kockami a určí, ktoré postavy budú hrať v jeho príbehu. Môže to byť napríklad prasiatko, pes a slnečnica. Štvrtá kocka určí, aká akcia sa v príbehu odohrá. Hráč začína rozprávať príbeh podľa vlastnej fantázie. Povie prvé dve vety a odovzdá kocky ďalšiemu hráčovi. Ten pokračuje v príbehu a hodom kockami doň pridá ďalšie postavy. Hra končí dohodou hráčov, keď je príbeh dorozprávaný.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Typ produktu

Typ produktu Stolný

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 4

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Vedomostné a náučné
Kód:  HRAif10826a
Produktové číslo:  8590228037657
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18