Obnoviť stránku

Kuchynka Farmhouse Play

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kuchynka Farmhouse Play

Máte doma malú kuchárku, ktorá chce neustále variť jedlo sama? Kúpte jej kuchynku KidKraft Farmhouse Play. S touto kuchynkou sa bude vaše dieťa cítiť ako ozajstná kuchárka. Kuchynka Farmhouse Play nie je len obyčajná atrapa, disponuje skutočnými funkciami ako krájanie zeleniny alebo varenie, nechýbajú rôzne svetelné a zvukové efekty. Poteší tiež 18 doplnkov pre zaujímavejšie hranie. KidKraft kuchynka obsahuje rúru na pečenie, chladničku, poličku a tiež drez na umývanie špinavého riadu. Gombíky na sporáku možno otáčať. Dvierka kuchynky sú ľahko otvárateľné. Deti sa jednoducho naučia pracovať v kuchyni. Celá kuchynka je vyrobená z odolného dreva a ďalších kvalitných materiálov.

Kľúčové vlastnosti kuchynky KidKraft Farmhouse Play

  • Kuchynka KidKraft Farmhouse Play pre malé kuchárky a kuchárov
  • Rúra, chladnička, polička, drez na umývanie riadu
  • 18 doplnkov pre zaujímavejšie hranie
  • Skvelé pomôcky: rozkrájateľná zelenina, háčiky na zavesenie riadu, zásobník na ľad, tabuľa na poznámky
  • Sporák a drez vydávajú zvuky a svietia
  • Otváracie dvierka, otočné gombíky
  • Kuchynka KidKraft je ideálna aj pre viac detí naraz
  • Vyrobená z kvalitného dreva a ďalších odolných materiálov
  • Súčasťou je podrobný návod
  • Kuchynka KidKraft Farmhouse Play je ideálna pre deti od 3 rokov

Kuchynka KidKraft ponúka množstvo funkcií

KidKraft Kuchynka Farmhouse Play je skvelá k tomu, aby vo vašich deťoch prebudila lásku k vareniu. Deti si vezmú z debničky zeleninu, odkroja nepotrebnú časť a dreveným nožom repu či mrkvu nakrájajú. Potom z nej môžu urobiť potrebnú skvelú polievku na sporáku, ktorý vydáva zvuky a svieti. Samozrejmosťou je umývanie rúk pred a po varení, čo spríjemní drez so zvukmi vody a svetlom. Zvyšok jedla deti uložia v chladničke. Potešia tiež praktické vychytávky kuchyne KidKraft: zásobník na ľad, priestranná chladnička, tabuľa s možnosťou písať si poznámky, háčiky na zavesenie riadu, debničky na organizáciu surovín. Kuchynka je dostatočne veľká, aby si s ňou mohlo hrať aj viac detí. Pre jednoduché zostavenie nájdete v balení podrobný návod.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 111,9 cm
Šírka 35,1 cm
Výška 109,1 cm

Malá domácnosť

Typ Kuchynka
Kód:  HRAbz06215
Produktové číslo:  706943534441

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14