Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Krtkoví kamaráti - Ježko, 28 cm

3,8 4 hodnotení
23,46 €

Krtkoví kamaráti - Ježko, 28 cm

Ježko je obľúbená postavička z edície Krtko a jeho kamaráti. Najvernejší priateľ Krtka, ktorého „pichliače" dokážu len hladkať a túliť, to predsa vie každý! Milý a hebučký plyšiak sa stane v okamihu najvernejším kamarátom každého, kto sa ho len dotkne a uvidí ho. Hračka je vyrobená z veľmi príjemného materiálu, ktorý deťom navyše prináša aj pocity tepla a bezpečia a vďaka výške 28 cm osloví širokú skupinu najmenších.

Kľúčové vlastnosti

  • Podporuje emotívne a citové schopnosti detí
  • Rozvíja detskú fantáziu a zvedavosť
  • Veľmi ľahko sa udržuje v čistote
  • Vďaka výške 28 cm s ním môžu ľahko manipulovať aj malé deti
  • Hračku využijú aj tie najmenšie deti
  • Každému priestoru dodá pozitívnu atmosféru

Že pichliače pichajú? Nie a nie, vyskúšajte sami!

Ježko je najveselší a najmilší kamarát Krtka z kresleného, celosvetovo presláveného seriálu, ktorý obľubujú už viac ako 60 rokov celé generácie. Ježko je priateľ, ktorý Krtkovi vždy pomôže, poradí a pohladí ho. A že má pichliače? To vôbec nevadí, pretože sú jemnučké a čím viac ich je, tým viac sú jemnejšie! A úplne rovnaký je aj náš plyšový ježko, ktorý je vyrobený z mäkkého a na dotyk neuveriteľne príjemného plyšu, ktorý navodzuje deťom pocity bezpečia a tepla. Materiál sa dá veľmi ľahko udržiavať v čistote praním a navyše, vyzerá stále ako nový. 28 cm vysoká hračka je vhodná pre všetky vekové kategórie detí, má precízne spracovanie, nie sú na nej žiadne malé ani ostré časti a prešla atestom, takže sa nemusíte obávať, že by sa vaše dieťatko pri maznaní, vkladaní do úst alebo hryzení zranilo, prípadne z hračky niečo vdýchlo.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Veľkosť

Veľkosť Malý

Výška hračky

Výška hračky 28 cm

Typ

Typ Klasický

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká
Druh plyšiaka Ježko

Poznáte z

Poznáte z Krtko
Kód:  HRAmm260
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590121501347
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18