Obnoviť stránku

Krtkov naučný mobil

4,5 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Krtkov naučný mobil

Krtkov náučný mobil je detská hračka vhodná pre najmenšie deti od 12 mesiacov. S obľúbeným hrdinom Krtkom sa dieťa naučí rozpoznávať farby, tóny, zoznámi sa s číslami. Naučí sa počítať a objaví čaro matematiky so základným počítaním ako je sčítanie a odčítanie. Mobil hrá melódie a známe pesničky, ktoré sú šetrné k sluchu dieťaťa. Je vybavený farebným plastovým krytom s obrázkom Krtka v modrých nohavičkách. Hračka rozvíja slovnú zásobu a prebúdza detskú predstavivosť. Podporuje logické myslenie a zdokonaľuje jemnú detskú motoriku. Pomáha rozvíjať zrak a sluch dieťaťa.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
Plast
Odporúčaný vek:
Od 12 mesiacov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AG13
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AG13
Kód:  HRAa8045
Produktové číslo:  8592191111259

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18