Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Krtko v nohaviciach - 25 cm

5,0 17 hodnotení
23,86 €

Krtko v nohaviciach - 25 cm

Tohto nezbedníka pozná celý svet vďaka legendárnemu seriálu. A aj keď toho veľa nenahovorí, rozdáva radosť už pre mnohé generácie a každý si ho, aspoň na chvíľu, už prial pomaznať. V našom plyšiakovi nájde každé dieťa svojho kamaráta, s ktorým sa môže pomaznať, porozprávať alebo ktorý mu bude robiť spriaznenca pri jeho nezbedníctvach. Krtko je vyrobený z hebučkého materiálu, ktorý sa veľmi ľahko udržuje a navyše dodáva pocit tepla a bezpečia.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozvíja zvedavosť, fantáziu a emotívne schopnosti detí
  • Podporuje motoriku detí
  • Aj po mnohonásobnom praní vyzerá stále ako nový
  • Vzhľadom k výške 25 cm sa stane rovnocenným kamarátom aj pre malé deti
  • Je precízne spracovaný a má zdravotné atesty
  • Hračka zútulní každú detskú izbičku

Krtko s nohavicami! A s vreckami, vreckami!

Plyšový krtko s nohavicami je vernou kópiou postavičky z kresleného seriálu, ktorý obletel celý svet a dodnes ho obľubujú všetky generácie. Náš krtko je vyrobený z jemného, mäkkého a hebkého mikroplyšu, ktorý po pritúlení sa k nemu vie krásne zahriať. Hračka je precízne spracovaná a neobsahuje žiadne tvrdé, ostré alebo malé častice, ktoré by mohli deti prehltnúť, vdýchnuť alebo sa o ne zraniť. Plyšiak nepúšťa chlpy, veľmi ľahko sa udržiava a aj po mnohých praniach vyzerá úplne ako nový. Krtko je určený deťom všetkých vekových kategórií, takže batoľatá sa s ním môžu maznať, olizovať ho alebo obhrýzať, zatiaľ čo väčšie deti v ňom nájdu najlepšieho kamaráta. Plyšový krtko je skrátka spoločník pre všetky deti, ktorým okamžite rozjasní očká a navyše neuveriteľne zútulní ich izbičky!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Veľkosť

Veľkosť Malý

Výška hračky

Výška hračky 25 cm

Typ

Typ Klasický

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká
Druh plyšiaka Krtko

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Plyšáci
Kód:  HRAmm263
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590121459174
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13