Obnoviť stránku

Krtko v nohaviciach - 16 cm

Cenová bomba
16,75 € Ušetríte 12,15 €

Krtko v nohaviciach - 16 cm

Hebučkého plyšového krtka inšpirovaného postavičkou z legendárneho kresleného seriálu Zdeňka Milera si v okamihu každý obľúbi! Plyšiak je v spodnej časti naplnený "fazuľkami", ktoré stabilizujú jeho polohu a zároveň rozvíjajú cit a hmat detí od raného veku. Vďaka ideálnej veľkosti ho bude mať vaše dieťatko kdekoľvek a kedykoľvek k dispozícii.

Kľúčové vlastnosti

  • podporuje emotívne a motorické schopnosti detí od najútlejšieho veku
  • rozvíja detskú zvedavosť a fantáziu
  • odporučené pre deti od narodenia
  • je zdravotne neškodný, takže ho deti môžu aj oblizovať a obhrýzať
  • vďaka výške 16 cm sa perfektne hodí aj do kočíka alebo pri cestovaní

Krtko v nohaviciach. A s vreckami, s vreckami!

Plyšový krtko v nohaviciach je vernou kópiou legendárnej postavičky, ktorá sa preslávila na celom svete, bola ako "druhý Čech" v kozme a obľubujú ju celé generácie. Niet divu, pretože tento nezbedný neposedník rozdáva radosť a dobrú náladu plným priehrštím! Náš plyšiak je vyrobený z veľmi kvalitného a hebučkého materiálu, ktorý nepúšťa chlpy a aj po niekoľkých praniach vyzerá stále ako nový. Vďaka tomu, že je v spodnej časti naplnený "fazuľkami", nielenže drží stabilnú polohu, ale neuveriteľne podporuje aj cit a hmat detí od raného veku. Hračka má precízne spracovanie, nie sú na nej žiadne malé ani ostré časti a prešla atestom, takže sa nemusíte obávať, že by sa vaše dieťatko pri maznaní, olizovaní, alebo hryzení zranilo, prípadne z hračky niečo vdýchlo. Tak čo, už viete, čím urobíte radosť deťom i dospelým?

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.


 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Veľkosť

Veľkosť Malý

Výška hračky

Výška hračky 16 cm

Typ

Typ Klasický

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Plyšáci
Kód:  HRAmm274
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590121479134
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12