Obnoviť stránku

Dino Krtko sa raduje

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dino Krtko sa raduje

Známa a deťmi milovaná postavička Krtka, vytvorená významným českým výtvarníkom Zdeňkom Milerom, prichádza teraz potešiť deti vo forme skladačky.

Krtka poznáme ako zvedavého podnikavca, veselú kopu a dobrého kamaráta. A čo jeho krásne nohavice s vreckami. Ako mu tie slušali!

Na dvoch obrázkoch skladačky je Krtko, ako vždy veselý. Raduje sa. Vyšiel si s priateľmi na výlet autíčkom. Sadol si za volant a jeho spolujazdcami boli Zajac a Ježko. Veselo sa prechádzajú po lúke medzi kvitnúcimi púpavami a bezstarostne sa smejú.

Aj na druhom obrázku sa Krtko raduje. Tentokrát s myškou nad hromadou krásnych darčekov. Puzzle má príznačný názov „Krtko sa raduje“ a prinesie radosť iste aj vám.

 

Parametre a špecifikácie:

Vek:
4 – 6 rokov

Počet dielikov:
2 × 48

Rozmery krabice:
27,4 × 19 × 3,5 cm

Rozmery obrázkov:
26,4 × 18,1 cm

Hmotnosť:
0,290 kg

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa666
Produktové číslo:  8590878381285

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14