Obnoviť stránku

Dino Krtko a plavba

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dino Krtko a plavba

Známa a deťmi milovaná postavička Krtka, vytvorená významným českým výtvarníkom Zdeňkom Milerom, teraz prichádza potešiť deti vo forme skladačky!
Krtka poznáme ako zvedavého podnikavca, veselú kopu a dobrého kamaráta. Tentoraz sa vydal spolu s tromi žabiakmi na zaujímavú plavbu. Kto by si pomyslel, že na to využil loďku, veľmi by sa mýlil. Krtko, ako ho všetci poznáme, vymyslel niečo ďaleko originálnejšie. Otvorený dáždnik. Kamaráti z radov zvieratiek sa o neho trochu boja, ale držia mu palce a sú pripravení mu pomôcť, ak to bude potrebné. Ak si chcete obrázok s touto veselou situáciou poskladať, máme pre vás puzzle s názvom „Krtkova plavba“.
Parametre a špecifikácia:
Vek:
5 – 8 rokov
Počet dielikov:
100
Rozmery krabice:
33,5 × 23 × 3,6 cm
Rozmery obrázka:
47 × 33 cm

Hmotnosť:
0,5 kg
 

 

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa689
Produktové číslo:  8590878343061

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18