Obnoviť stránku

Krtko na návšteve

4,9 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,79 €

Krtko na návšteve

Kto by nepoznal Krtka – sympatickú postavičku z rozprávok pre deti? Svojou naivnou úprimnosťou si dokáže získať nielen deti, ale aj dospelých, ktorí si ho z doby detstva často dobre pamätajú. Či už príbeh o tom, ako si ušil krásne nohavice s vreckami alebo napríklad o jeho trampotách so žuvačkou či trebárs s dáždnikom. Deti poznajú krtka z televíznej obrazovky, z detských maľovaniek, obrázkov, majú doma jeho plyšovú podobizeň a samozrejme obrázkové knižky. Rady sa s ním stretávajú, rady sa s ním hrajú. Príležitosť k tomu im prináša aj táto veselá skladačka.

Deti od veku 3 rokov sa môžu dosýtosti pohrať s pätnástimi dielikmi puzzle a vyskúšať si, ako sa im podarí zložiť obrázok. Na ňom je pestrými farbami nakreslený Krtko so svojimi priateľmi. Zašiel totiž na návštevu a je práve v družnej debate so svojimi kamarátmi. Gazdinka Myška hostí Krtka a jeho priateľov výbornými domácimi koláčmi. Všetci sa skvele bavia. Milý obrázok sa môže po zložení stať ozdobou detskej izby alebo môže byť znovu rozložený a poslúžiť k skladaciemu tréningu, napríklad aj pre celú rodinu. Puzzle je výborným prostriedkom k zdokonaľovaniu detského sústredenia, orientácii v priestore a fantázie. Rovnako významnou mierou sa podieľa na precvičeniu jemnej motoriky. Jeho najväčší význam však tkvie vo vytvorení pohodovej rodinnej atmosféry a pocitu radosti pri skladaní.

Rozmery:
29,5 × 19 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 15 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Kartón
Téma Filmy a seriály

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Klasické

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa4937
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590878301160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01