Obnoviť stránku

Krtek na lúke

Príslušenstvo k tovaru

Krtek na lúke

Kto by nepoznal Krtka - sympatickú postavičku z rozprávok pre deti? Svoju naivný úprimnosťou si dokáže získať nielen deti, ale aj dospelých, ktorí ho často z doby detstva dobre pamätajú. Či už príbeh o tom, ako si ušil krásne nohavice s vreckami alebo napríklad o jeho trampotách so žuvačkou či trebárs paraplíčko. Deti poznajú krtka z televíznej obrazovky, z detských omaľovaniek, obrázkov, majú doma jeho plyšovú podobizeň a samozrejme obrázkové knižky. Radi sa s ním stretávajú, rady si s ním hrajú. Príležitosť k tomu im prináša aj skladačka Krtko na lúke.

Je určená najmenším deťom, čomu zodpovedá aj jej jednoduchosť. Deti od troch rokov veku si môžu poskladať štyri obrázky s Krtkom v hlavnej úlohe. Obrázky sú z dvoch až piatich dielikov. Tvar dielikov kopíruje tvary zvieratiek a predmetov. Skladaním si deti precvičujú predstavivosť a fantáziu, pri manipulácii s dielikmi jemnú motoriku. Najväčší význam skladačky však tkvie vo vytváraní atmosféry pospolitosti a rodinnej pohody pri spoločných chvíľach s ňou.

Veľkosť zloženého obrázku: 18 × 18 cm

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Krtko

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa5265
Produktové číslo:  8590878325081

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02