Obnoviť stránku

Kroniky Avelu

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

Kroniky Avelu

Ponorte sa s celou rodinou do fantastického dobrodružstva a zábavy, ktorú vám prináša škatuľa s kooperatívnou rodinnou hrou Kronika Avelu. Je určená pre 1 až 4 hráčov od 8 rokov, z ktorých sa zhruba na hodinu stanú neobyčajní hrdinovia, ktorých spoločnou úlohou je zachrániť svet Avelu pred hrozivou Beštiou. Krajinu Avelu obklopuje niekoľko desiatok kúzelných nebeských telies, ktoré obyvateľom odovzdávajú svoje magické dary. Ich silu teraz bude treba využiť na boj proti sile zla vystupujúcej z Čierneho mesiaca Kurodar. Podarí sa vám skazu odvrátiť a ochrániť hrad s liečivým drahokamom? Zahrajte si doskovú hru Kronika Avelu, aby ste to zistili.

Kľúčové vlastnosti doskovej hry Kronika Avelu

  • Dosková spoločenská hra zo sveta fantázie, plná mágie a dobrodružstva
  • Kronika Avelu dáva hráčom spoločnú úlohu – zachrániť svet pred Beštiou
  • Hráči získavajú magické dary a moc z kúzelných nebeských telies
  • Cieľom hry je ochrániť hrad s najcennejším pokladom – liečivým drahokamom
  • Kronika Avelu je kooperatívna stolová hra pre 1 až 4 hráčov od 8 rokov

Kooperatívna dosková hra Kronika Avelu

V hre Kronika Avelu si každý hráč vytvorí svoju jedinečnú postavu. Volí si pohlavie, meno a tiež si môže svojho hrdinu či hrdinku vymaľovať. Za boj s príšerami hráč získava odmeny a vybavenie, ktoré si so sebou nesie v batohu. Je dôležité vedieť sa správne rozhodnúť, čo z toho bude na ceste a pri strete s Beštiou potrebovať. V priebehu hry sa postupne odkrýva hexová mapa, ktorá obklopuje hrad ukrývajúci liečivý drahokam. Ochráňte ho pred čiernou mágiou, porazte Beštiu a môžete sa spoločne radovať z dosiahnutého víťazstva.

Obsah balenia:
15 dielov hernej plochy, 1 počítadlo mesiaca, 1 žetón astrolábu, 3 žetóny hradby, 1 erb Avelu, 27 mincí, 3 žetóny mesačnej pečate, 3 žetóny pascí, 4 herné dosky postáv, 1 blok s kresbami postáv, 4 figúrky postáv, 8 kociek hrdinov, 20 žetónov húževnatosti, 1 ukazovateľ húževnatosti Beštie, 25 obojstranných žetónov vybavenia, 31 príšer, 5 kociek príšer, 10 žetónov zranenia, 4 žetóny akcií, 12 žetónov použitého vybavenia, 1 vrecúško na vybavenie, 1 almanach, 1 obojstranná mapa súhvezdia, 1 herná príručka v slovenskom jazyku

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Návod na hru, Obrázkové kocky, Žetóny
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 60 min
Náročnosť Stredná

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná
Subžáner (téma) Fantasy

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAbz29468
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595680302060

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02