Obnoviť stránku

Kris Kros klasický SK

4,7 6 hodnotení

Kris Kros klasický SK

Kris Kros je obľúbená spoločenská hra v slovenskej verzii. V tejto slovnej hre máte za úlohu získavať body skladaním slov alebo pridávaním písmeniek k už postaveným slovám. Každé písmenko má svoju hodnotu. Cieľom hráčov je zostaviť svoje písmenká do takých kombinácií a umiestniť ich na také miesta herného plánu, aby získali čo najvyšší počet bodov. Vyhráva ten, kto získa na konci hry najviac bodov. Táto hra zábavnou formou precvičuje pamäť, myslenie i slovnú zásobu.
Parametre a špecifikácie:
Počet hráčov:
2 – 4
Odporúčaný vek:
9+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4

Žánre a herné mechaniky

Žáner Vedomostné a náučné

Rady

Produktový rad Scrabble/Kris-Kros
Kód:  ZA125
Produktové číslo:  8590878751040

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19