LEGO kreatívna súprava pre deti

Rozvoj schopností a zručností malých staviteľov

Stavba kreatívnych súprav LEGO® je pre deti zábavným spôsobom, ako sa učiť. Pomáha rozvíjať zručnosti ako sú motorika, priestorová predstavivosť a kritické myslenie. Deti majú nekonečnú fantáziu. Kreatívne kocky LEGO® im umožňujú túto fantáziu prepojiť s fyzickým tvorením, čo vedie k vytváraniu pestrých svetov a príbehov. Hranie so stavebnicami LEGO® môže deti zapojiť do spolupráce, zdieľania a komunikácie so svojimi rovesníkmi alebo rodinou.

Kreatívne súpravy LEGO® v praktickom balení

Kocky stavebnice LEGO® sa dajú zaobstarať v rôznych baleniach. Môžete si vybrať klasický kreatívny box, teda škatuľu plnú dielikov, alebo zvoliť praktický kufrík, v ktorom budú dieliky vhodne roztriedené. V našej ponuke nájdete dokonca aj zásuvku, v ktorej môžete dieliky nielen uchovávať, ale rovno na ňu stavať. Balenie obsahuje niekoľko sto univerzálnych dielikov, ktoré je možné tiež vzájomne kombinovať s ostatnými súpravami.

LEGO kreatívna zábava
LEGO kreatívna stavebnica

Stavebnica LEGO® prepúšťa uzdu fantázii

Každá kreatívna súprava LEGO® obsahuje návod na zostavenie niekoľkých základných tematických modelov. Postavte si z LEGO® kociek kreatívne príšerky, dúhovú tortu, párty medvedíka alebo napríklad veľrybu z oceánu. Záleží samozrejme predovšetkým na tom, aká téma sa vám a hlavne vašim deťom páči najviac. Staňte sa architektmi svojich vlastných svetov. Budovanie pestrých scén je zábavným spôsobom, ako vyjadriť svoje nápady.

Kreatívne súpravy LEGO návod

Súčasťou balenia je vždy návod

Z dielikov môžete vždy vytvoriť hneď niekoľko modelov podľa priloženého návodu. Pokiaľ však zapojíte fantáziu naplno, vymyslíte aj niečo nové.

LEGO kreatívna súprava

Kreatívna výzva pre najmenších

Hranie s rôznymi tvarmi, štruktúrami a textúrami LEGO® kociek stimuluje zmyslový vývoj detí. Učia sa tiež tvorivo riešiť problémy.

LEGO kreatívny box

Nekonečné možnosti a nápady

Stavbu kociek LEGO® je možné spojiť s vašimi záujmami alebo môže byť umeleckým prejavom, kde výtvormi vyjadrujete svoje myšlienky a nálady.