Obnoviť stránku

Škatuľka na drevené potraviny

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

Škatuľka na drevené potraviny

Táto drevená debnička je vhodná na uskladnenie hračiek, výrobkov a iných vecí. Je možné ju natierať a prispôsobiť ju tak akémukoľvek farebnému prostrediu. Môžu ju využívať deti od 3 rokov.

Výrobcom tejto hračky je anglická spoločnosť Bigjigs založená v roku 1985, ktorá sa spočiatku zaoberala len výrobou drevených puzzle. Všetky hračky boli vyrábané ručne a s láskou samotných majiteľov, ktorí svoje výrobky potom predávali na trhu. Zákazníci si hračky veľmi obľúbili a vyžiadali si tak rozšírenie ponuky o ďalšie hračky a možnosť zasielania poštou, či objednávok cez katalóg. Spoločnosť Bigjigs zostáva stále vo vlastníctve pôvodnej rodiny a dodáva svoje hračky zákazníkom vo Veľkej Británii a západnej Európe. Všetky drevené hračky Bigjigs sú navrhnuté v Anglicku. Kvalita hračiek značky Bigjigs je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
16 × 11 × 6 cm

Parametre a špecifikácia

Malá domácnosť

Typ Detský riad
Farba Hnedá
Materiál Drevo

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 16 cm
Šírka 11 cm
Výška 6 cm

Počet kusov v súprave

Počet kusov v súprave 1 ks

Balenie

Obsah balenia Prepravka

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  BGJ260
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  691621250976

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02