Obnoviť stránku

Kouzelný šroubovák® – Cestovný kufrík (Travel Set)

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kouzelný šroubovák® – Cestovný kufrík (Travel Set)

Cestovná súprava náradia Design & Drill – Navrhni a skrutkujte, ktorá je vlastne skrutkovou mozaikou, nenechá detské ruky zaháľať pri tvorbe rôznych vzorov z veľkých farebných skrutiek. Rozvíja detské schopnosti rozoznávanie farieb a ich jemnú motoriku. Deti budú milovať pestrofarebné vzory a zvuky ozajstného funkčného skrutkovača. Ich ruky zabaví desiatky rôznofarebných skrutiek, ktoré môžu skladať do pestrých obrázkov podľa priložených vzorovalebo podľa svojej fantázie.
Chytré balenie v odolnom cestovnom kufríku, ktorý slúži zároveň ako skrutkovacia základňa, umožní deťom hru prakticky všade – doma, v aute, na chate, pri mori. Design & Drill patrí k najobľúbenejším detským hračkám v mnohých krajinách sveta.
Pre otáčanie skrutiek môžu použiť ruky alebo “naozajstný“ obojsmerný elektrický skrutkovač na 3 AA batérie.

Hra s Design & Drill zdokonaľuje:
– motorickú zručnosť a presnosť
– poznávanie farieb
– počítanie
– obrazotvornosť a detskú predstavivosť
Deti sa baví a zároveň učí:
– počítať
– rozoznávať farby
– logickému mysleniu
– tvorivosti

Doporučený vek: od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Malá dielňa

Typ Súprava náradia do dielne
Materiál Plast
Kód:  ZI101
Produktové číslo:  086002041173

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18