Obnoviť stránku

Korbo 154 Cosmo

35,63 €

Korbo 154 Cosmo

Stavebnica Korbo Cosmo, obsahujúca 154 stavebných dielikov, je určená pre malých astronautov, ktorí si chcú postaviť svoj vlastný mechanický stroj v zvláštnych neónových farbách. Zakladá sa na princípe premýšľania a budovania. Samotné dieťa tak nabáda k mysleniu a experimentovaniu, pretože len takéto spojenie týchto zariadení umožňuje celý projekt dostať do pohybu. Prostredníctvom týchto projektov si malí stavebníci rozvíjajú aj schopnosť pochopenia jednoduchých princípov fyziky. V základe je možné zostaviť 7 projektov, ale fantázii a vynaliezavosti detí sa medze nekladú. Odporúčaná veková kategória 6 – 12 rokov. Vhodná od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché spájanie súčiastok
  • Motív premýšľania a experimentovania
  • Rozvíjanie vynaliezavosti
  • Pochopenie jednoduchých princípov fyziky
  • Rozlíšiteľné neónové farby
  • 154 súčiastok v balení
  • Obohatená o informácie potvrdené NASA
  • Návod

Samotné stavanie

Stavebnica je založená na princípe spájania špeciálnych podstáv, ozubených kolies, valcov a konektorov, pričom dochádza k vzájomnému spolupôsobeniu. Súprava obsahuje dohromady 154 kusov súčiastok. Z toho 124 súčiastok je v tvare ozubených kolies a konektorov umožňujúcich tvoriť pohybové štruktúry ako napr. radar, rover či vesmírnu raketu. Zvyšných 30 sú špeciálne súčiastky zobrazujúce Slnko, planéty a ich mesiace.

    Slnečná sústava

    Deti si môžu zostaviť samotnú maketu celej slnečnej sústavy. Druh tejto stavebnice „Cosmo“, obsahuje špeciálne súčiastky – lepenkové modely Slnka a planét obohatené o základné informácie obsiahnuté v pokynoch potvrdených NASA. Súčasťou teda sú uvedené údaje o planétach, ich veľkosť, teplota a vzdialenosť od Slnka.

    Obsah:
    1× Slnko, 1× Merkúr, 1× Venuša, 1× Zem, 1 ×Mars, 1× Jupiter, 1× Saturn, 1× Urán, 1× Neptún, 6× Mesiac.

    Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

    Parametre a špecifikácia

    Čo musíte vedieť

    Vhodné od 4 rokov

    Téma

    Téma Vesmír

    Stavebnice a puzzle

    Materiál Plast
    Kód:  HRAif2252
    Záruka: 24 mesiacov
    Produktové číslo:  5906395455102
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB11