Obnoviť stránku

Konfety vystreľovacie ružové lístky ruží

4,5 4 hodnotení

Konfety vystreľovacie ružové lístky ruží

Prípravy na oslavu sú v plnom prúde. Jedálenský stôl sa prehýba pod ovocím, chlebíčkami, tortičkami a zákuskami, všetko zdobia girlandy z farebných papierov, ale niečo tu predsa len chýba. Konfety! Pozdvihnite vaše oslavy o stupeň vyššie s vystreľovacou tubou s konfetami. Tuba obsahuje romantické lístky ruží, ktoré ľahko a bez starostí ozdobia miesto oslavy. Nedržte sa pri zemi a užite si zábavu naplno s tubou Konfety vystreľovacie ružové lístky.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Konfety vystreľovacie ružové lístky ruží

  • Vystreľovacia tuba s ružovými lístkami ruží
  • Tuba má dĺžku 40 cm
  • Konfety možno vystreliť až do vzdialenosti 6 metrov
  • Ideálne na oslavy, párty, svadby a ďalšie významné udalosti
  • Tuba obsahuje romantické plátky ruží
  • Jednoduchá a bezpečná manipulácia

Ideálny doplnok na svadbu aj párty

Vystreľovacia tuba s konfetami je optimálna na použitie u svadobného tanca aj pri gratulácii oslávencovi. Vďaka jednoduchej a bezpečnej manipulácii ľahko docielite vypustenie ružových lístkov ruží až do vzdialenosti 6 metrov. Nič vám teda už nestojí v ceste k perfektnej oslave.

Návod na použitie:
Tubu pevne uchopte v hornej časti a jej spodnú časť namierte požadovaným smerom. Miernym pootočením spodnej časti tuby dôjde k vypusteniu konfiet. Z bezpečnostných dôvodov nikdy nemierte vystreľovacou tubou na osoby alebo zvieratá vo vašom okolí.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Vlastnosti

Typ Konfety
Použitie Vystreľovacie
Tvar Okvetné lístky
Kód:  HRAif11800
Produktové číslo:  5901157437938

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07