Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Bino Kočík pre bábiky s taškou

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bino Kočík pre bábiky s taškou

Snáď každé malé dievčatko miluje prechádzky s kočíkom a so svojimi bábikami. Tento roztomilý kočík sa tak určite stane ozdobou nejedného dievčatka. Kočík je vybavený veľkými kolesami, vďaka ktorým je mimoriadne stabilný. Ľahká konštrukcia zaručuje ľahkú ovládateľnosť, oceníte aj ľahké a veľmi rýchle skladanie a rozkladanie kočíka. Súčasťou kočíka je praktický košík a priestranná taška, v ktorej si vaša princezná môže prevážať svoje poklady.

Špecifikácia:
Rozmery:
Poskladaný kočík: 64 × 35 × 60 cm (v × š × d)Zložený kočík (transportná veľkosť): 28 × 35 × 50 (v × š × d)Vanička (priestor pre bábiky): 46 × 23 × 14 (d × š × h)Taštička: 15 × 16 cm
Hmotnosť:
2,05 kg
Odporúčaný vek:
3+
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,25 rokov, 3 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 66 cm
Šírka 36,5 cm
Výška 59 cm
Kód:  HRAa3360
Produktové číslo:  4019359829114

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04