Obnoviť stránku

Klein Švajčiarsky nôž Victorinox

5 1 hodnotení
11,16 €

Klein Švajčiarsky nôž Victorinox

Detská hračka Švajčiarsky nôž od  značky Victorinox je určený pre všetkých chlapcov, ktorí napodobňujú vo všetkom svojich oteckov a chcú mať rovnaký nôž ako oni. Malí šikovní domáci majstri potrebujú mať kedykoľvek po ruke tie správne nástroje. V jednom noži nájdete praktickú lyžicu, vidličku, nôž, lupu, pílu a otvárač. Nôž vyzerá rovnako reálne, je veľmi pevný a stabilný. Je vyrobený z kvalitného plastu, nástroje nie sú ostré, takže nehrozí žiadne nebezpečenstvo a chlapci sa počas hry nemôžu zraniť. Nôž pripevníte pomocou karabíny na opasok a noste ho so sebou.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
plast
Rozmery:
22,5 x 18,5 x 3,5 cm
Farba:
Červená
Odporúčaný vek:
Od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je prehlásenie o zhode CE.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Malá domácnosť

Typ Krájanie pre deti
Farba Červená, Sivá
Materiál Plast

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 3,5 cm
Šírka 18,5 cm

Počet kusov v súprave

Počet kusov v súprave 1 ks

Balenie

Obsah balenia Riad
Kód:  HRAa4464
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4009847028051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14