Obnoviť stránku

Kidizoom Kid - růžový dětský fotoaparát

Kidizoom Kid - růžový dětský fotoaparát

Detský fotoaparát v ružovej farbe pre všetky malé fotoreportérov Kidizoom ponúka nespočet funkcií a vychytávok, ktoré doslova nadchnú vaše dieťa i vás samotných. Tento najnovší model Kidizoomu má veľký 1,45 palcový farebný LCD displej, disponuje fantastickým rozlíšením 1,3 MP, štvornásobným zoomom a kamerou. Nie nadarmo bol fotoaparát zvolený HRAČKA ROKA a patrí do sekcie vzdelávacích hračiek.

Foťák pre najmenších je schopný natočené video zostrihať v špeciálnom "strihovom programe" alebo tiež upravovať zhotovené fotky pomocou iného programu. Foťák tiež umožňuje online sťahovanie hier a je možné ho prepojiť s PC a prezerať si na ňom fotografie, videá, alebo na ňom hrať hry. Navyše disponuje slotom na SD karty a vnútornou pamäťou 128 MB.

Vďaka jeho robustnej a ťažko zničiteľné konštitúcii sa nemusíte báť prípadného pádu na zem. Výhodou je však odľahčenie fotoaparátu, čo uľahčuje deťom manipuláciu aj jeho prenos. Ovládanie je intuitívne pomocou symbolov. Fotoaparát Kidizoom sa stane obľúbenou hračkou vášho dieťaťa, naučí ho tvorivému a kreatívnemu mysleniu. Používanie fotoaparátu je úplne bezpečné a jeho užívanie je prispôsobené potrebám najmenších detí už od 3 rokov.

Parametre a špecifikácie:

Napájanie:
4x AA batérie

Farebné prevedenie:
ružová

Odporúčaný vek:
3 - 6 rokov

Batérie a dátový kábel nie sú súčasťou balenia.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa1095
Produktové číslo:  3417761227503
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17