Obnoviť stránku

Vtech Kidizoom Connect – modrý detský fotoaparát

3,3 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Vtech Kidizoom Connect – modrý detský fotoaparát

Máte doma kreatívne dieťa? Chcete ho zabaviť a zároveň učiť novým veciam? Máme pre vás skvelý tip v podobe fotoaparátu pre najmenších! S vylepšeným Kidizoomom je možné nielen fotiť, natáčať video, ale taktiež sa hrať s hlasmi vďaka zabudovanému meniču hlasov. Ponúka veľa originálnych trikov a efektov, ktoré fotku či video urobia vtipnejšími a zaujímavejšími.

Fotoaparát disponuje štvornásobným digitálnym zoomom, skvelým 1,3 Mpx rozlíšením a kamerou, s ktorou bude o zábavu postarané. Jeho robustné odolné telo s veľkým farebným displejom je určené pre bezpečné hranie. Vďaka „stereo“ hľadáčiku je fotenie jednoduché a ideálne pre deti. Dokúpením MicroSD karty môžete zväčšiť vnútornú pamäť zo 128 MB až na 3 GB.

Bonusom sú Photo Editor Software, Animation Maker a 3 úžasné hry, ktoré sa hrajú priamo na displeji fotoaparátu! Nové hry a nové efekty pre úpravu fotiek aj videa je možné stiahnuť do pamäte foťáka. Súčasťou balenia je USB kábel pre prepojenie s PC alebo MAC, po pripojení k počítaču je možné videá a fotky ukladať, zdieľať či posielať priateľom. Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov.

 

Napájanie:
4× AA batéria

Kód:  HRAa963
Produktové číslo:  3417761407004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11