Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Karton P+P Frozen

4,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Karton P+P Frozen

Každý správny školák sa nezaobíde bez poriadneho peračníka. Výrobca školských potrieb Karton P+P ponúka klasické peračníky s moderným a veľmi páčivým dizajnom. Obdĺžnikový tvar peračníka so zapínaním na zips, to všetko z kvalitného materiálu, zaisťuje praktickosť a funkčnosť po mnoho školských rokov.

Jednoposchodový peračník s kompletnou výbavou

  • 8 fixiek, 6 pasteliek, 2 ceruzky, pravítko, guma, strúhadlo
  • Motív z obľúbeného filmu Frozen
  • Praktický tvar a kvalitný materiál

Každá pastelka bude mať svoje miesto

Školské peračníky Karton P+P vsádzajú na rokmi osvedčené vyhotovenie, ktoré pomôže školákom udržať poriadok vo svojich písacích potrebách. Do jednoduchých elastických úchytiek sa vojde každá pastelka, ceruzka aj pero. Samozrejmosťou sú aj úchytky na pravítko, gumu a strúhadlo. Školáka tak neprekvapí žiadna situácia a bude vždy pripravený plne sa venovať výučbe.

Rozmery:
135 × 205 × 40 mm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 4 cm
Šírka 13,5 cm
Výška 20,5 cm

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Vnútorné usporiadanie

Počet poschodí Poschodový

Druh

Druh Školské potreby
Kód:  HRAif2374
Produktové číslo:  8595096791618

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03