Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kaplnka 280

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kaplnka 280

Stavebnica Kapla 280 obsahuje 280 drevených blokov v umeleckom balení. Táto jedinečná a originálna hra ponúka veselé stavanie bez akýchkoľvek spojovacích a upevňovacích prvkov. Napriek tomu si môžete vybudovať rozmanité trojrozmerné budovy, pri ktorých budú ostatní strácať dych. Inšpiráciu na stavbu nájdete v zošite nápadov a v knižke nápadov, ktoré sú súčasťou balenia. Stevebnica Kapla získala ocenenie "Správna hračka", ktoré udeľuje Združenie pre hračky a hry. Táto odolná a vysokokvalitná hračka vám vydrží v skvelom stave mnoho rokov. Hra so stavebnicou Kapla rozvíja kreatívne myslenie, podporuje rozvoj jemnej motoriky, zručnosť a cvičí koordináciu.

Kľúčové vlastnosti drevenej stavebnice Kapla 280

  • Vyrobená z kvalitného dreva
  • Precízne vyrobená stavebnica
  • Zabalená v praktickom robustnom obale, ktorého viečko môže zároveň slúžiť aj ako podložka pre menšie stavby
  • Súčasťou balenia je zošit nápadov a kniha nápadov, ktoré prinášajú veľa inšpirácie pre stavanie
  • Stavebnica Kapla je držiteľom ocenenia "Správna hračka" ktoré udeľuje Združenia pre hračky a hry
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Ako vznikla Kapla

Zrodenie tejto originálnej súpravy má na svedomí mladý historik umenia a reštaurátor starožitného nábytku Tom van der Bruggen. Jeho snom bolo postaviť si vlastný stredoveký hrad, ktorý sa najskôr pokúsil projektovať pomocou drevených kociek. Ale čoskoro zistil, že tvar klasických kociek nedovoľuje stavať strechy, preklady alebo podlahy. Pre stavebnicu Kapla, našiel inšpiráciu v drevených trámoch stredovekých stavieb, a po rôznych experimentoch zvolil pomer strán drievka 1:3:5, teda výška je trojnásobok hrúbky a dĺžka päťnásobok výšky. Budete prekvapení, koľko rôznych stavebných prvkov s týmito rozmermi drievka dokážete postaviť.

Kapla dohliada na kvalitu

Zvláštny názov stavebnice Kapla má svoj pôvod v holandskom "Kabouter Plankjes", čo vo voľnom preklade znamená "drievka pre škriatka" alebo "magické drievka". Aby boli drievka skutočne magické, vyberá sa na ne najkvalitnejšie drevo, ktoré sa suší, reže na presných strojoch, starostlivo sa triedi a hobľuje. Výsledkom tohto náročného procesu sú perfektne presné drievka s ostrými hranami. Deti sa pri hraní učia presnosť, trpezlivosť a schopnosť spolupracovať. Stavebnica Kapla 280 je ideálna pre prvé zoznámenie sa so základmi statiky a pojmov ako ťažisko alebo rovnováha. 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo
Počet dielikov 280 ks
Téma Budovy
Kód:  HRAjd1416
Produktové číslo:  814647007007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02