Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kapla 1000

256,90 €

Kapla 1000

S touto stavebnicou sa malé aj veľké deti určite nudiť ani hádať nebudú. Môžete spoločne postaviť jednu obriu stavbu alebo viac menších a napríklad pri tom súťažiť, kto bude mať postavené prvý. Stavebnica Kapla obsahuje 1 000 dielikov z kvalitného borovicového dreva a ľahko z nej postavíte, čo vás len napadne bez lepidla či skrutiek. Stavať môžete podľa svojej vlastnej fantázie alebo využiť dva zošity nápadov. Stavebnica je v praktickom drevenom boxe, ktorý je opatrený kolieskami a dá sa tak s ním ľahko manipulovať, aj napriek celkovej hmotnosti 18 kg so všetkými drevenými dielikmi. Stavebnica Kapla je držiteľom ocenenia "Správna hračka", ktoré udeľuje Združenie pre hračky a hry. Táto odolná a vysokokvalitná hračka vám vydrží v skvelom stave veľa rokov. Stavebnica rozvíja u detí kreativitu, jemnú motoriku a zmysel pre kombináciu.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Kapla 1000

  • Obsahuje 1 000 dielikov z borovicového dreva
  • Hodí sa tam, kde je viac detí
  • Možnosť stavať bez použitia lepidla alebo skrutiek
  • Súčasťou stavebnice Kapla 1000 sú dva zošitky s nápadmi
  • Stavebnica je v drevenom boxe opatrenom kolieskami
  • Držiteľ ocenenia Správna hračka
  • Rozvíja kreativitu a jemnú motoriku
  • Vhodné pre deti od troch rokov

Rozmery balenia:
39 × 39 × 39 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo
Počet dielikov 1 000 ks
Téma Iná téma
Kód:  HRAjd1679
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  814647006000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06