Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jízdenky, prosím! USA

4,9 67 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
33,90 €

Jízdenky, prosím! USA

Pre všetkých milovníkov vláčikov a železnice je tu skvelá správa - máte jedinečnú príležitosť ako sa sami stať inžiniermi železničnej siete. A ak vás ešte okrem toho láka cestovanie na západ do Severnej Ameriky, potom je spoločenská hra Cestovné lístky, prosím! USA hrou ako stvorenou práve pre vás. Vďaka ľahko pochopiteľným a zábavným pravidlám si ju však obľúbia aj členovia rodiny, ktorí toho o vlakoch veľa nevedia. Stačiť vám bude len pohodlne sa usadiť, vytiahnuť hernú dosku, farebné modely vagónikov a kartičky a môžete sa pustiť do strategického stavania železníc. Vytiahnete si misie, aké mestá bude vašou úlohou spojiť a potom už je len vo vašej moci, aby sa vám to podarilo a niekto z protihráčov vám cieľ nezmaril. Dosková hra Cestovné lístky, prosím! USA spoľahlivo zabaví celú rodinu s dvomi až piatimi členmi na 45 minút hrania. Hra vás očarí svojím detailným vyhotovením a vydarenými ilustráciami na kartách. Tak hor sa do cestovania vlakom po Spojených štátoch!

Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Cestovné lístky, prosím! USA

  • Spoločenská rodinná hra Cestovné lístky, prosím vo verzii USA
  • Predtým známa pod názvom Ticket to Ride
  • Nesmie chýbať pri rodinnom večere, alebo stretnutí s priateľmi
  • Spájajte mestá, stavajte vláčiky a získavajte body
  • Verzia s mapou Spojených štátov amerických
  • Zrozumiteľné a jednoduché pravidlá, ktoré pochopia aj deti od 8 rokov
  • Spájanie známych veľkých miest Severnej Ameriky prostredníctvom železnice
  • Ocenené niekoľkými titulmi
  • Jedno kolo rodinnej hry Cestovné lístky, prosím! USA vás zabaví približne na 45 minút
  • Zapojiť sa môže 2 – 5 hráčov, pričom viac ľudí znamená viac zábavy

Potešte všetkých milovníkov Spojených štátov reálnou hrou na stavanie železničnej siete

Milujete vláčiky a Ameriku? Tak potom budete skutočne nadšení z tejto neobyčajnej spoločenskej hry Cestovné lístky, prosím! USA, ktorá vám splní hneď obe tieto priania! Dosková hra USA je vhodná na všetky dlhé večery s rodinou, keď si chcete vychutnať pohodové a pokojné chvíľky. Jedno kolo hry vás zabaví až na 45 minút a to dvoch až piatich hráčov. Krásne a reálne pôsobiace ilustrácie vláčikov na kartách potešia všetkých milovníkov železníc.





Princíp spoločenskej hry Cestovné lístky, prosím! USA

Spoločenskú hru Cestovné lístky, prosím! USA si zahráte aj s deťmi od 8 rokov, pretože má jednoduché a ľahko pochopiteľné pravidlá, napriek tomu vám však dopraje nevídané chvíľky zábavy. Na začiatku hry si hráči vytiahnu tri karty s tajnými misiami, ktoré mestá bude ich hlavným cieľom spojiť. Pri odoberaní kariet s vláčikmi v každom ťahu sa potom tieto trasy snažia postaviť, zatiaľ čo protihráči im môžu plány prekuknúť a snažiť sa zmariť. Je tiež možné odoberať si počas hry ďalšie misie, avšak nesie to so sebou určité riziko. Na konci hry totiž spočítate body za splnené misie, za tie nesplnené zas body odčítate. Tiež sa vyhodnocuje najdlhšia trať. Víťazí hráč s najvyšším počtom bodov.

V balení doskovej hry Cestovné lístky, prosím! USA nájdete

  • Herný plán Severnej Ameriky
  • 240 vagónov v 5 farbách
  • 141 herných kariet misií a vláčikov
  • 5 herných žetónov
  • Pravidlá hry

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 45 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická, Obchodné
Subžáner (téma) Doprava

Rady

Produktový rad Jízdenky, prosím!

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAif15546
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0824968228012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17