Obnoviť stránku

Jízdenky, prosím! Japonsko a Itálie

4,9 70 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Jízdenky, prosím! Japonsko a Itálie

Rozšírenie pre úspešnú hru Cestovné lístky, prosím!

Dosková hra Cestovné lístky, prosím! Japonsko a Taliansko je rozšírením úspešnej cestovateľskej hry Ticket to Ride. V balení na vás čaká jazdalegendárnym japonským shinkansenom, alebo tokijským metrom a talianskymi trajektmi a aj cestovanie po súši. Hráč, ktorý do spoločného projektu prispeje najväčšou mierou, bude odmenený a naopak ten, kto sa rozhodne na spoločnej sieti nepodielať, môže svoje rozhodnutie trpko ľutovať. Mapové rozšírenie pre vláčikovú hru Cestovné lístky, prosím! Japonsko a Taliansko obsahuje 110 kariet cieľových staníc, 16 bielych miniatúr rýchlovlakov, 7 značiek postupu rýchlovlakov, 10 kariet trajektov a mapu Japonska a Talianska. Dosková hra Cestovné lístky, prosím! je určená pre dvoch až šiestich hráčov od 8 rokov a trvá približne 30 až 60 minút.

Toto nie je samostatná hra! K hre je potrebné základná hra Cestovné lístky, prosím! alebo Cestovné lístky, prosím! Európa.

Rozšírenie základnej hry o mapu Japonska a Talianska

Súčasťou rozšíreniadoskovej hry Cestovné lístky, prosím! je okrem mapy Japonska aj mapa Talianska. Tá sa zameriava na jednotlivé regióny krajiny a na ďalší typ tratí – trajekty. Spojením všetkých miest v regiónoch do jednej železničnej siete vám prinesie body navyše.

Kľúčové vlastnosti rozšírenia doskovej hry Cestovné lístky, prosím! Japonsko a Taliansko

  • Rozšírenie úspešnej doskovej hry Ticket to Ride
  • Na mape Japonska budete riešiť dilemu, či investovať do siete koľajníc pre rýchlovlaky spoločnej pre všetkých hráčov, alebo sa zameriate na vlastné trate
  • Rozšírenie doskovej hry Cestovné lístky, prosím! Japonsko a Taliansko je určené dvoch až šiestich hráčov
  • Dosková hra Cestovné lístky, prosím! je vhodná pre deti od 8 rokov
  • Jedna hra trvá približne 30 až 60 minút

Obsah balenia: 10 kariet cieľových staníc, 16 bielych miniatúr rýchlovlakov, 7 značiek postupu rýchlovlakov, 10 kariet trajektov, mapa Japonska a Talianska

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Rozšírenie (vyžaduje základnú hru)
Obsah balenia Karty
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 45 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Papier

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná
Subžáner (téma) Doprava

Rady

Produktový rad Jízdenky, prosím!

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAkc00219
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  824968228326

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02