Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jenga Fortnite

5 1 hodnotení

Jenga Fortnite

Či už ste priaznivcom celosvetovo známej hry Jenga alebo ste zarytým fanúšikom populárnej videohry Fortnite, poteší vás táto unikátna kombinácia oboch od Hasbro - Jenga Fortnite. Dostanete možnosť premeniť sa na jedného z hrdinov Fortnite a vaším poslaním bude dostať sa na vrchol veže ako prvý. Pri zatočení ručičky na spinneri sa dozviete svoje nadchádzajúce úlohy, ako napr. koľko poschodí musíte vyliezť alebo aké bloky postaviť na seba. Majte však pevnú ruku a nezhoďte vežu, pretože potom ste prehrali a hra pre vás končí. Spoločenská hra Jenga Fortnite spoľahlivo zabaví približne na 30 minút 2 a viac hráčov od 8 rokov veku.


Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Jenga Fortnite

  • Spoločenská hra pre celú rodinu od spoločnosti Hasbro
  • Napínavá hra inšpirovaná videohrou Fortnite licencovanou Epic Games
  • Stačí zatočiť ručičkou na koliesku a zistíte, čo vás v ďalšom kroku čaká za úlohu
  • Počas hry leziete so svojou postavou po vrstvách veže hore a bloky staviate na seba
  • Z hry Jenga Fortnite vypadáva ten, komu veža spadne
  • Jedno kolo hry vás zabaví približne na 30 minút
  • Do hry Jenga Fortnite sa môže zapojiť 2 a viac hráčov, vrátane detí od 8 rokov

Celosvetovo známa spoločenská hra Jenga v edícii Fortnite

Asi každý už niekedy minimálne zbadal známu hru Jenga, kde je cieľom vyťahovať drevené bloky šetrným spôsobom, aby sa veža nezrútila. Bude vaša ruka ale dostatočne pevná a premôžete silu gravitácie? Spoločnosť Hasbro prišla na inovatívne vylepšenie v spolupráci s Epic Games. Táto spoločenská hra Jenga teraz poteší aj všetkých fanúšikov videohry Fortnite!

Vyšplhajte sa až hore, ale predovšetkým vežu nenechajte spadnúť

Táto napínavá hra Jenga Fortnite vás zabaví približne na 30 minút. Hráči zostavia vežu, umiestnia svoje štipce s postavičkami inšpirovanými videohrou Fortnite a potom otáčajú spinnerom, z ktorého sa dozvedia aktuálne pokyny, ako napr. koľko drevených blokov musia vyšplhať a akého typu. Zároveň môžu postavy ostatných hráčov posúvať dole a dostať sa tak na vrchol ako prvý. Avšak akonáhle niekomu pri šplhaní celá veža spadne, znamená to pre nich prehru a koniec hry. Zábavná hra Jenga Fortnite poteší nielen všetkých fanúšikov videohry, ale aj celú rodinu, ktorá si chce užiť veľa zábavy.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Séria

Herné a filmové série Fortnite

Typ produktu

Typ produktu Stolný

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 30 min
Materiál Drevo

Jazyk

Jazyk Angličtina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Párty
Subžáner (téma) Motív filmu/hry/knihy
Herné mechaniky Budovanie

Rady

Produktový rad Jenga
Kód:  HRAdn00876
Produktové číslo:  5010993700783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09