Obnoviť stránku

Jazvečík Alfabetík

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jazvečík Alfabetík

Nový zvierací kamarát vašich detí, ktorý ich odmení pesničkou, keď ho vezmú na prechádzku. Tento interaktívny psík je ideálny pre zábavné učenie anglických písmeniek a slovíčok, rozvoj motoriky a zmyslov dieťaťa. Farebného veselého psíka s vodítkom, hebkými ušami a vrtiacim chvostíkom si zamilujú všetky deti. Psík s nimi bude komunikovať anglicky, čo bude určite výhodou keď sa ju deti začnú aktívne učiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Keď sa psík venčí, spieva pesničky
  • Vie tiež rozprávať veselé príhody
  • Naučí písmenká a slovíčka
  • Vrtí chvostom

Čo všetko psík dokáže?

Alfabetík v sebe ukrýva veľa zábavy a učenia. Keď stlačíte tlačidlo s notou, spustí pesničku o abecede. Tlačidlá s písmenkami učia výslovnosť písmenka a slovo, ktoré týmto písmenom začína. Klávesa so psíkom ho rozhovorí a začujete nejednu zábavnú historku. Najviac si deti asi obľúbia venčenie psíka, ktorý keď sa rozbehne, začne spievať jednu z 3 veselých pesničiek. Akonáhle sa psík zastaví, prestane spievať.

Hračka funguje na 3 AAA batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Odporúčaný vek:
1+

Rozmery:
35,3 × 20,3 × 13,5 cm

 
Kód:  HRAa5717
Produktové číslo:  708431192416

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06