Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Intex Melón

5 3 hodnotení
29,39 €

Intex Melón

Nafukovacie ležadlo Intex melón je ideálne pre vodné radovánky alebo slnenie vo dvojici. S nosnosťou až 100 kg je vhodné pre celú rodinu. Ležadlo Intex melón bude vaším originálnym spoločníkom na dovolenke. Dizajnované je ako plátok šťavnatého melóna, takže budete aj na plnej pláži vždy na očiach. Po stranách je ležadlo Intex melón vybavené lankom, aby sa s ním na vode dalo lepšie manipulovať. Balenie obsahuje tiež opravnú záplatu.

Kľúčové vlastnosti nafukovacieho ležadla Intex Melón:

  • Originálny dizajn plátku vodného melóna
  • Unesie viac ľudí naraz
  • Lanko po obvode pre ľahkú manipuláciu
  • Opravná záplata je súčasťou balenia

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Vlastnosti

Typ Ležadlo
Tvar Melón
Nosnosť 200 kg

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 183 cm
Šírka 183 cm
Výška 23 cm
Kód:  HRAif7892
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6941057403601
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19