Obnoviť stránku

Intelino – tunel a stanica

3,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Intelino – tunel a stanica

Máte doma vláčikodráhu Intelino a premýšľate o ďalšom rozšírení? Mohol by vám prísť vhod tunel a stanice. S novými zastávkami budú mať cestujúci viac pohodlia. Tunely môžu byť rôzne dlhé, je len na vás, koľko ich na trať umiestnite. V balení nájdete 2 staničné a 2 tunelové vložky. Dráhu môžete kedykoľvek rozložiť a poskladať inak. Vytvárajte stále nové dobrodružstvá. Na zostavenie budete potrebovať samostatne predajné oporné veže, ktoré im poskytnú základňu. Farebné žltomodré vyhotovenie prežiari koľajisko a zvýši jeho atraktivitu.

Kľúčové vlastnosti príslušenstva k vláčikodráhe Intelino – tunel a stanica

  • Tunel a stanica sú kompatibilné so základnou sadou Intelino
  • Sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu
  • Jednoduché stavanie zvládnu aj najmenšie deti
  • Farebné doplnky tvoria dráhu realistickú
  • Stavebnica Intelino prináša nekonečné možnosti rozširovania trate

Stavebnicu Intelino ľahko postavia aj najmenšie deti

Príslušenstvo je plne kompatibilné so základnou sadou Intelino aj s ďalším rozširujúcim príslušenstvom. Zostavenie jednotlivých prvkov je veľmi jednoduché aj pre tie najmenšie deti. Farebné doplnky oživia dráhu, ktorá bude vyzerať realisticky. S príslušenstvom Intelino objavíte nekonečné možnosti trate. Všetky časti sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu PP, tak mu nevadia ani drobné nehody pri hre a vydrží s vami po dlhú dobu.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 6 rokov

Príslušenstvo vláčikových tratí

Typ Tunel

Vlastnosti

Typ Pohyb
Kód:  INTELINO7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  860000690492

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13