Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Igráčik – Zdravotníčka s doplnkami

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Igráčik – Zdravotníčka s doplnkami

Tak malá a tak veľkú radosť robí. Legendárna postavička mnohých profesií. Igráčik. Viac predstavovať snáď ani nie je potrebné. Alebo ho skutočne ešte nepoznáte? Desať centimetrov vysoký Igráčik sadne do detskej ruky ako uliaty a prenesie vaše dieťa do sveta dospelých, ale s detskou fantáziou, kde nie je nič nemožné. Skúste sa aspoň chvíľu hrať s Igráčikom spoločne s vašimi deťmi a prekvapí vás, aký príbeh Igráčkovi vymyslia.

Kľúčové vlastnosti

  • Česká hračka už od roku 1976
  • Kvalitný plast
  • Variabilnosť
  • Doplnky pre zdravotnú sestru
  • Oblé tvary pre bezpečnosť vašich detí
  • Ľahko prenosná hračka
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Igráčik zdravotníčkou

Herný set Igráčik – Zdravotníčka s doplnkami má svoju hlavnú prednosť v jednoduchosti. Malá postavička s doplnkami umožní vašim deťom zapojiť pri hre vlastnú predstavivosť. Herný set obsahuje okrem 1 figúrky Igráčka v zdravotnom oblečení aj doplnky pre zdravotnú sestru, a to vozík a nádobky na lieky. Figúrka hýbe rukami, ohýba sa v páse, otáča hlavou. Vďaka malým rozmerom je hračka ľahko prenosná a deti si ju môžu vziať všade so sebou. Hračka bola vyrobená v Českej republike a obsahuje malé časti, takže je vhodná pre deti až od 3 rokov. 

Výška Igráčika:
10,8 cm

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 10,8 cm

Vlastnosti

Druh Doplnkové predmety
Použitie Na hranie

Veľkosť

Veľkosť Malý

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAa8188
Produktové číslo:  8592168212132
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06